tökéletes külső Chris Hemsworth edzés
Ki ne ismerné az ausztrál szívtipró színészt, aki a Bosszúállók egyik legjobban kigyúrt sztárja? Chris Hemsworth rengeteg tesz azért, hogy megőrizze irigylésre méltó fizikumát.

Már kilenc mozifilmben bukkant fel Thorként, de a története folytatódni fog a 2027-re tervezett Bosszúállók: Titkos háborúban is. Addig pedig láthatjuk még Hemsworth-t egy új Mad Max-moziban (Furiosa) és a pankrátor Hulk Hogan életrajzi filmjében is. A szuperhős figurához pedig szuperhős külső is jár, amiért Chris Hemsworth keményen megdolgozik. 

Chris Hemsworth arrives at the Late Show with Stephen Colbert in New York City
Chris Hemsworth sokat tesz tökéletes külsejéért
Forrás: Byline: TheImageDirect.com

Minek köszönheti Chris Hemsworth tökéletes külsejét?

A 191 centiméteres magasságához már korábban is jelentős izomtömeg társult, de a Thor: Szerelem és mennydörgés kedvéért minden eddiginél nagyobbra és izmosabbra gyúrta ki magát. Rengeteg edzés és napi nyolcszori, pontosan megtervezett étkezés segítette abban, hogy a végére 105 kilót nyomott. Az ébredés után rögtön meditációval és jógával kezdi a napot, amire egy órát szán. Ezt követően reggelizik, a családjával tölt egy kis időt, majd elindul a konditerembe, ahol egy két óra kemény edzés vár rá. Főként magas intenzitású, intervallumedzéseket végez reggelente. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.