Lupust és leukémiát diagnosztizáltak az énekesnőnél: "Szerencsés vagyok, hogy élek"

Halsey
WireImage/Reading Festival - Joseph Okpako
betegség leukémia lupus Halsey
Instagramon közölte az énekesnő, Halsey, hogy milyen súlyos betegségekkel küzd. Lupust és leukémiát diagnosztizáltak nála.

Megdöbbentette rajongóit a 29 éves énekesnő, Halsey. A sztár Instagram-oldalán közölte a rajongóival, hogy milyen súlyos betegségekkel küzd: lupust és leukémiát diagnosztizáltak nála.

Leukémiát és lupust diagnosztizáltak az énekesnőnél Halsey-nél
Leukémiát és lupust diagnosztizáltak az énekesnőnél Halsey-nél
Forrás: Instagram/Halsey

Lupust és leukémiát diagnosztizáltak a 29 éves énekesnőnél

"Szerencsés vagyok, hogy élek" - ezt írta Halsey ahhoz a posztjához, melyben közölte, súlyos betegségekkel, lupusszal és alukémiával küzd. A videóban elmondta, két évet ad magának arra, hogy beteg legyen, utána viszont újult erővel szeretne visszatérni. Az énekesnő a kezeléseiről is osztott meg rövid felvételeket, valamint elárulta, egy albumot is készített erről, amely a The End, vagyis A vég című számmal kezdődik.

Halsey nem az egyetlen híresség, aki a rákkal vívott küzdelméről nyíltan beszél: nemrég Olivia Munn osztotta meg, hogy mellrákja miatt eltávolíttatta a melleit és a petefészkét is.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.