Sürgősségi műtéten esik át, rákkal küzd Josh Homme, a Queens of the Stone Age frontembere

Josh Homme
Northfoto -
betegség Queens Of The Stone Age műtét koncert
A Queens of the Stone Age frontemberének betegsége miatt lemondta a turnéja következő állomásait. Josh Homme visszatért Amerikába, meg kell műteni.

A közössségi oldalukon adott ki közleményt a Queens of the Stone Age. Európai turnéjuk összes hátralévő állomását lemondták Josh Homme betegsége miatt. A gitáros-énekessnél még 2022-ben diagnosztizáltak rákot, most pedig egy sürgős műtét miatt vissza kellett utaznia az Egyesült Államokba. 

Josh Homme
Josh Homme műtétre vár
Forrás: Northfoto

Josh Homme betegsége miatt nem lép fel a Queens of the Stone Age

Közleményükben arról írtak, hogy bár mindent megtettek, hogy végig tudják csinálni a turnét, sajnos Josh egészségi állapota miatt ez nem lehetséges. "Minden erőfeszítést megtettünk, hogy végigcsináljuk és játsszunk nektek, de a folytatás már nem lehetséges" - olvasható a közösségi oldalukon. A lemondás 8 koncertet érint - írja a Variety.  

8 országot érint a lemondás

A Queens of the Stone Age lemondásai többek között a franciaországi és szlovákiai fesztiválokat, valamint a horvátországi és görögországi koncerthelyszíneket érinti és korábban már lemondták a július 5-i olaszországi AMA Fesztiválon való megjelenésüket július 5-én. Közleményükben elnézést kértek a rajongóktól, hogy csalódást okoztak, de arról nem számoltak be, hogy pontosan miért is kell operálni Homme-t, mint ahogyan 2022-ben is csak annyit mondott el a zenész, hogy daganatos beteg és 2023-ban meg is műtötték. "Nagyon szomorúak vagyunk, hogy nem tudunk nektek játszani. Elnézést kérünk a kellemetlenségekért, és osztozunk a frusztrációtokban és csalódottságotokban" - áll a posztjukban. 

A fesztiválfellépéseknél a fesztiválok oldalán adnak információt, ahol pedig különálló koncertet adtak volna, ott a szervezőknél kell érdeklődni a jegyek visszaváltásával kapcsolatban, később pedig az is kiderül, mikor térnek vissza a színpadra.

 

Tavaly rákkal műtötték Josh-t

Az énekes és dalszerző Josh Homme 1996-ban alapította a zenekart Seattle-ben, 2022-ben a Revolvernek adott interjút, még mielőtt megműtötték volna: "Rendkívül hálás vagyok, hogy túl leszek ezen. Úgy fogok vissza tekinteni erre, mint valami elcseszett dologra, de legalább jobban leszek."  Később pedig arról számolt be, hogy jobban van, mint valaha. 

A Queens of the Stone Age tavaly júliusban jelentette meg legújabb albumát In Times New Roman címen, amit nagy várakozá előzött meg. A zenekart sokan provokatív stílusáért és szókimondó szövegeiért szeretik. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.