Jessica Simpson üzenetet kapott: "Hagyd abba az ivást" - Az énekesnő válaszolt követőjének

szenvedélybetegség józan Jessica Simpson alkohol
2017 óta nem nyúlt alkoholhoz a világsztár. Jessica Simpson egy követője azonban úgy vélte, az énekesnő újra iszik.

Jessica Simpson úgy érezte magyarázkodnia kell. A súlyos alkoholfüggőségben szenvedő sztár 2017-ben felhagyott az italozással,  ám most ismét azzal gyanúsították meg, piál. Az énekesnő visszautasította a vádakat: állítja, az alkoholfogyasztás elhagyása volt a legjobb döntés, amit saját maga és a családja érdekében hozhatott és esze ágában sincs újrakezdeni.

5th Jam For Janie Grammy Awards Viewing Party Presented by Live Nation - Jessica Simpson
Jessica Simpson 2107 óta józan életet él 
Forrás: Getty Images

Egy követője vádolta meg: Jessica Simpson válaszolt neki 

A háromgyerekes anyuka hét évvel ezelőtt döntött úgy, hogy leteszi a poharat és rendbehozza életét. Az ivástól püffedt arcú világsztár gyorsan visszanyerte gyönyörű külsejét és önbecsülését is, így érthető, ha nem hagyja szó nélkül, ha ivással vádolják. Márpedig ez így történt, egy nemrégiben megjelent Instagram-bejegyzés láttán, amelyben fia, Ace 11. születésnapját ünnepelték, egy aggódó követője úgy vélte, hogy Jessica ismét ivott és kommentelt is neki: "Hagyd abba az ivást".  A hozzászólásra Jessica egy érzelmes és sokatmondó megjegyzéssel válaszolt. "2017 októbere óta nem kívántam meg az italt és nem nyúltam alkoholhoz. Ez volt a legjobb döntésem magam és a családom számára. Köszönöm az aggódást, de nagyon félreértettél" - írta követőjének a nyilvános közösségi oldalon.  

 

Egy fotó döbbentette rá: meghal, ha nem változtat

A 2020-ban megjelent Open Book című memoárjában Jessica meghatóan beszélt  az alkoholfüggőséggel vívott harcáról, elomdta, hogy az alkohol és a tabletták együttes fogyasztása megölte volna, ha nem változtat. 2021-ben azt a fotót - amelyen babarózsaszín tréningruhában ül a félhomályos nappaliban takarók között - is megosztotta magáról, amikor rájött, hogy így nem mehet tovább.  "Ez a személy 2017. november 1-én kora reggel önmagam felismerhetetlen változata" - írta többek között a fotóhoz Jessica. Elmesélte, hogy egy időben folyamatosan ivott, előfordult, hogy már reggel itallal kezdte a napot. 2017-ben, halloween napján azonban komoly mélypontra került, ugyanis annyira berúgott, hogy arra sem emlékezett, ki öltöztette fel két gyerekét. Estére, a bulira pedig öntudatlan állapotba került. Másnap reggel elhatározta, változtatni szeretne. Letette az alkoholt és azóta is heti kétszer jár terápiára és gyűlésekre. Hozzátette, hogy alkohol - és gyógyszerproblémái ahhoz is visszavezethetők, hogy fiatal korában szexuálisan bántalmazták.

"Nem szerettem magamat"

"Az igazi munka az volt, hogy ténylegesen elfogadjam a kudarcot, a fájdalmat, az összetörtséget és ne szabotáljam magamat. Nem az ivás volt a probléma. Én. Nem szerettem magam. Nem tiszteltem magamat. Ma már igen. Jót tettem, hogy elfogadtam a félelmeimet, és az őszinteséget választottam" - írta. Az énekesnő azt is elmondta a rajongóknak, hogy szinte el se hiszi, hogy ez már egy négyéves kép, hogy mennyi idő telt el, amióta nem iszik, és hangúlyozta, nagyon káros, hogy az alkoholizmus még mindig stigma, holott, ha nem lenne az, többen kérnének segítséget.  Jessicát férje, Eric, három gyermeke, Maxwell, Ace és Birdie-Mae, valamint nővére, Ashlee támogatta a józanodás útján. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.