Rod Stewart még mindig nincs jól: további koncerteket mondott le

koronavírus Rod Stewart koncert
Még nem épült fel betegségéből az énekes, ezért további koncerteket mondott le. Rod Stewart Instagramon jelentette be a szomorú hírt.

Rod Stewart pénteken kénytelen volt lemondani két fellépését, miután elkapta a koronavírust. A posztban, amelyben ezt bejelentette, arra biztatta a rajongókat, hogy tartsák meg meglévő jegyeiket, mivel a koncerteket bepótolják.

Rod Stewart
Rod Stewart betegség miatt lemondta koncertjeit
Forrás: GettyImages/Iwi Onodera

Rod Stewart még nem épült fel a koronavírusból: újabb koncerteket mondott le

Instagramon jelentette be az énekes, hogy újabb koncerteket kell lemondania, ugyanis elkapta a koronavírust, és még nem épült fel. A posztban arra hívták fel a figyelmet, hogy a koncerteket más időpontokban meg fogják tartani.

A kaliforniai koncertet, amelyet a Thunder Valley Casinóban tartottak volna, augusztus 18-ra, míg a nevadai koncertet augusztus 20-ra tűzték ki. A 79 éves Stewart a hét elején lemondta a Las Vegas-i augusztus 7-i koncertjét a The Colosseum at Caesars Palace-ban, miután megbetegedett, torokgyulladása lett. Ez lett volna a 200. koncertje

A legtöbb ember tud torokgyulladással dolgozni, de én nyilvánvalóan nem

 - magyarázta bejegyzésében. „Teljesen le vagyok sújtva. Olyan régóta vártam már a koncertet. Mélységesen sajnálom az ezzel járó kellemetlenségeket." Megerősítette, hogy 2025-ben újra fellép a Colosseumban. Rod Stewart betegsége azután következett, hogy néhány hete beszélt a haláláról: „Tisztában vagyok vele, hogy a napjaim meg vannak számlálva, de nem félek" - mondta.  „Egyszer mindenkinek el kell menni, szóval mindannyian egy hajóban evezünk" - nyilatkozta Rod Stewart. „Annyira ki fogom élvezni ezt az utolsó néhány évet, amennyire csak tudom. Néhány - valószínűleg még 15 évem van hátra. Könnyen megcsinálom, haver, könnyedén."

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.