Catherine Zeta-Jones anyaszült meztelen testét ajándékozza férje születésnapjára - FOTÓ

merész Catherine Zeta-Jones meztelen
25 év után kifogyott az ajándékötletekből. Catherine Zeta-Jones ezért úgy döntött, saját magával lepi meg a 80 éves férjét, Michael Douglast.

Catherine Zeta-Jones és férje, Michael Douglas ugyanazon a napon ünneplik születésnapjukat, a színésznő 55, a színész pedig 80 éves lett. A pár már 25 éve tart ki egymás mellett, de mostanra Catherine Zeta-Jones kifogyott az ajándékötletekből a saját bevallása szerint, ezért meztelen testével lepi meg férjét, amit az Instagramon is megmutatott.

Catherine Zeta-Jones, Catherine Zeta-Jones
Catherine Zeta-Jones meztelenül mutatta meg testét
Forrás: NurPhoto via AFP

Catherine Zeta-Jones meztelen testével ajándékozza meg férjét

„A születésnapi kosztümömben! Miután több mint 25 éve osztozom a születésnapomon a férjemmel, lassan kifogyok az ajándékötletekből! Ez a második ajándéklehetőség, a golflabdák az első lehetőség... természetesen" - írta Instagram-oldalán Catherine Zeta-Jones a fotóhoz, amin meztelenül látható. A rajongók persze elaláltak a látványtól. „Legyünk igazságosak, ha Catherine így néz ki MOST, akkor Michael számára minden nap születésnap" - írta az egyik követője, véleményével pedig nagyon sokan értenek egyet. Az 55 éves Catherine Zeta-Jones elképesztő formában van, így bátran osztja meg magáról ezt a merész képet. 

 

Nem volt első látásra szerelem Catherine részéről

A pár először a Deauville-i Filmfesztiválon találkozott 1998-ban, úgy tudni, Catherine részéről nem volt első látásra vonzalom.  „A bárban találkoztam vele, és tökéletes úriemberként viselkedtem" - nyilatkozta még 2016-ban Michael Jonathan Ross talk shaw-jában. Azt is elárulta, hogy azonnal megtetszett neki a színésznő, és viccesen fel is dobta, hogy legyen a gyerekei anyja. Michael emlékei szerint Zeta-Jones így válaszolt: „Sokat hallottam már rólad, és azt hiszem, itt az ideje, hogy jó éjszakát kívánjak."

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.