Ozzy Osbourne nagyon lerobbant: tolószékkel közlekedik az egykori rocker

Ozzy Osbourne tolószékkel közlekedik
Northfoto - TheImageDirect.com
egészség Ozzy Osbourne tolószék
Az egykor rockert a napokban kapták lencsevégre. Ozzy Osbourne asszisztense és felesége segítségével bottal is tud közlekedni, de tolószékben is tolták a Black Sabbath frontemberét.

A 75 éves Ozzy Osbourne több egészségi problémával is küzd, aminek nyomai egyre inkább meglátszódnak rajta. Állapota miatt egyik nagy álmuk is várat még magára: vissza akarnak költözni Angliába.

Ozzy Osbourne tolószékkel közlekedik
Ozzy Osbourne tolószékkel közlekedik
Forrás: Northfoto

Tolószékkel és bottal közlekedik  Ozzy Osbourne

A Black Sabbath frontemebrét a napokban örökítették meg lesifotósok Los Angelesben. A 75 éves Ozzy Osbourne felesége és asszisztense oldalán látható a felvételeken: az ő segítségükkel bottal is tud közlekedni, de tolószékben is tolták az énekest. 

Az egykori rocker helyzetéről nem sokat beszél, de 2023 februárjában lemondta közelgő turnéját egészségi állapota miatt.

 2019-ben ugyanis elesett, aminek következtében elmozdulatk azok a gerincében lévő fémrudak, amiket egy 2003-as  quadbaleset miatt helyeztek be. „Az egyetlen célom ez idő alatt az volt, hogy újra színpadra álljak. Az énekhangom rendben van. Azonban három műtét, őssejtkezelések, végtelen számú fizikoterápiás kezelés, és legutóbb az úttörő Cybernics (HAL) kezelés után a testem fizikailag még mindig gyenge" - mondta Ozzy akkor, amikor lemondta fellépéseit. 

Mint ismert, az énekes Parkinson-kórral is küzd, amit 2003-ban diagnosztizáltak nála, az elmúlt években pedig összesen hét műtétje volt, köztük a negyedik gerincműtétje 2023 szeptemberében. 

Egészségi helyzete nem tette lehetővé még azt sem, hogy feleségével Sharon Osbourne-nal visszaköltözzenek Angliába. „Annyira vissza akarunk menni" - mondta Saron saját podcastjükben. „Úgy tűnik, hogy minden alkalommal, amikor készen állunk, valami történik Ozzy egészségével" - tette hozzá. A fotók tanúsága szerint még mindig Los Angelesben élnek, pedig azért szeretnének elmenni onnan, mert már egyre kevésbé érzik jól magukat ott. „Nem akarok Amerikában meghalni" - mondta Ozzy.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.