Al Pacino 30 éves exe ismét egy gazdag, idős és híres férfira vetette ki hálóját

randi Bill Maher Noor Alfallah Al Pacino
A 30 éves Noor Alfallah máris újra randizik. Alig szakított Al Pacinóval, a hírek szerint a fiatal anyuka összejött a 68 éves Bill Maher komikussal.

A 30 éves producert, Noor Alfallahot múlt hétvégén látták a Los Angeles-i Chateau Marmont hotelből távozni a 68 éves Bill Maherrel. Mindketten elegáns ruhát viseltek, nagyon lazának és jókedvűnek tűntek. A tévés személyiség fekete szedánjával hajtottak el. Al Pacino már a múlté, a fiatal anyuka továbblépett.

Noor Alfallah, Bill Maher, Al Pacino
Középen Noor Alfallah, Al Pacino exe, mellette pedig Bill Maher - Idén márciuban együtt iszogattak a Vainty Fair Oscar-partiján
Forrás: Getty Images

A kiruccanás állítólag nem az első randevúja volt Alfallahnak és Mahernek, lapinformációk szerint az utóbbi időben sok időt töltöttek együtt. A lap arról számolt be, hogy bár egy ideje találkozhatnak egymással, egyelőre csak barátként tekintenek a másikra.

Noor Alfallah és a műsorvezető randizgatása azért kavart nagy port, mert mindenki úgy tudta, hogy Noor a 84 éves Al Pacino párja. A Keresztapa sztárjának képviselője azonban tisztázta, hogy ő és Alfallah nincsenek együtt, csak barátok, de együtt nevelik a fiukat.

„Al és Noor nagyon jó barátok, évek óta azok, és együtt nevelik Roman nevű fiukat” - mondta a színész képviselője október 7-én, egy nappal azután, hogy a nőt Maherrel látták. Hangsúlyozták, Pacinónak nincsenek párkapcsolatai, csak barátságokat ápol.

Al Pacino és Noor Alfallah 2022-ben jöttek össze, egy évvel később született meg közös fiúk, Roman.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.