Friss fotón a nagybeteg Céline Dion: először jelent meg a nyilvánosság előtt az olimpia óta

Celine Dion
AFP - AFP
vallomás Céline Dion énekesnő
Az énekesnő megrendítő beszédet tartott a reményről, amikor átadta a Spirit of Life-díjat a City of Hope 2024-es Spirit of Life Gáláján. Celine Dion beszédében megjegyezte, hogy a biomedikai kezelőközpont nagyon találó nevet kapott, hiszen „sokkal többet is tesznek a fontos kutatásoknál”.

„Ez a hely a legnehezebb és legkihívóbb időszakban nyújt ellátást az embereknek, amikor a legnagyobb szükségük van rá. Ez rendkívül fontos” – mondta Céline Dion, akit 2022 decemberében diagnosztizáltak stiff-person-szindrómával.

Jay Marciano, Celine Dion
Celine Dion és Jay Marciano a Spirit of Life díjátadón 2024. október 22.én.
Forrás: https://www.instagram.com/celinedion/

Céline Dion először jelent meg a nyilvánosság előtt a párizsi olimpia óta

Ez a hely biztosítja a legértékesebb összetevőt, a reményt. És én tudom, milyen fontos ez.

Dion ezután arról beszélt, hogy a hatalmas kihívások során elengedhetetlen, hogy megtartsuk a pozitív hozzáállást.

„Tudom, hogy a csodálatos életünkben, amely tele van örömmel, szeretettel és ott a család is, előfordulhatnak hatalmas kihívások, nagy hit- és erőpróbák” – mondta a Grammy-díjas énekesnő. „Sokan közülünk, akik ezt valamikor megtapasztalják, nagy örömmel gyűlünk össze itt, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk annak érdekében, hogy továbbadjuk ezt a nagy ajándékot, a reményt.” 

Az est folyamán Dion a Spirit of Life-díjat adta át Jay Marcianónak, az AEG Presents elnök-vezérigazgatójának.

Céline Dion keddi megjelenése három hónappal azután történt, hogy fellépett a 2024-es párizsi olimpián, miközben továbbra is küzd autoimmun betegséggel. Júliusban Édith Piaf Hymne A L’Amour című dalát énekelte az Eiffel-torony tetején.

Az énekesnő még a visszatérő előadását is megemlítette a gálán. „Ez az első alkalom, hogy színpadra állok azóta, hogy azon a tornyon voltam. És hiányzik is”mondta Dion

Az énekesnő közel két éve osztotta meg egészségügyi diagnózisát egy Instagram-posztban.

„Nemrégiben egy nagyon ritka neurológiai szindrómát diagnosztizáltak nálam, amely körülbelül egymillióból egy embert érint” mondta akkor.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.