Gwyneth Paltrow elárulta, hogy Ben Affleck vagy Brad Pitt jobb az ágyban

Saint Laurent: Photocall - Paris Fashion Week - Womenswear Spring-Summer 2025
WireImage/Saint Laurent: Photocall - Paris Fashion Week - Womenswear Spring-Summer 2025 - Marc Piasecki
Lepedőakrobata Brad Pitt Ben Affleck Gwyneth Paltrow
A színésznő ágyában több hollywoodi szívtipró is megfordult az elmúlt években. Gwyneth Paltrow elárulta, hogy Ben Affleck vagy Brad Pitt jobb az ágyban.

1994-ben Quentin Tarantino Ponyvaregénye debütált a mozivásznon, Hófehérke bekerült a Nemzeti Filmarchívumba, és Gwyneth Paltrow feltűnt Alan Rudolph Mrs. Parker és az ördögi kör című filmjében.

Gwyneth Paltrow
Kiderült, hogy Ben Affleck vagy Brad Pitt jobb az ágyban: Gwyneth Paltrow lerántotta a leplet
Forrás: Armageddon Premiere

Kiderült, hogy Ben Affleck vagy Brad Pitt jobb az ágyban: Gwyneth Paltrow lerántotta a leplet

1994-ben az elismert színésznő kapcsolatba került Brad Pittel, ami rövid eljegyzéssel zárult, mielőtt 1997-ben szakítottak. Miután szakított a Harcosok klubja sztárjával, a Goop alapítója Ben Affleckkel jött össze, miután egy vacsorán találkozott vele. Három évig randiztak kisebb megszakításokkal, mielőtt végleg különváltak. „Ez tényleg nehéz volt” – mondta Paltrow Alex Cooper Call Her Daddy podcastjában. 

Braddel hatalmas volt a kémia, ő nagy szerelmem volt

 – magyarázta. 

Ben technikailag kiváló volt.

Az interjúban Paltrow felidézte azt is, hogy Pitt hogyan tette fel a nagy kérdést, amikor 1996-ban eljegyezték egymást.

"The Devil's Own" Premiere
Forrás: "The Devil's Own" Premiere

„Egyik este egy erkélyen voltunk, abban a házban, amit egy kis argentin városban béreltünk” – mesélte. „Bárcsak pontosan emlékeznék, mit mondott, de megkérte a kezem, és fantasztikus volt, én pedig boldog voltam. Beszéltünk róla, de meglepődtem abban a pillanatban, emlékszem erre. 24 éves lehettem.”

A szakításról szólva Paltrow elismerte, hogy „nagyon nehéz” volt, de „akkoriban a helyes döntés volt”. Amikor részt vett Cooper Ben vagy Brad nevű játékában, Paltrow mindkét színészt „jó csókolónak” nevezte, és elmondta, hogy Pitt a kettő közül romantikusabb volt.

Affleck azonban inkább megnevettette Paltrowt – bár Paltrow szerint többször is veszekedtek.

A kétgyermekes édesanya, aki most 52 éves, végül összeházasodott a Coldplay frontemberével, Chris Martinnal, akitől 13 év házasság után 2016-ban vált el. Jelenleg Brad Falchuknak a felesége.

 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.