Ezzel az étellel 9 kilótól szabadult meg a nő: megváltoztatta a fogyás játékszabályait

életmód fogyás étel fogyókúra
Négy hónap alatt 9 kilótól szabadult meg a nő, aki most TikTokon mutatta be, hogyan csinálta. Ezzel az étellel a fogyás gyerekjáték.

Egy nő, aki mindössze négy hónap alatt 9 kilótól szabadult meg, nyíltan beszélt fogyásáról, remélve, hogy személyes tippjeivel és trükkjeivel másokat is inspirálhat. Kihangsúlyozta azonban, hogy mindenkinek más a szervezete és a működése, és hogy az átalakulásában a következetesség volt az egyik legfontosabb tényező. Dabrionne elárulta, hogy mindenekelőtt "abbahagyta a túlevést", hogy elérje a céljait, de megosztotta azt az ételt is, ami segített neki a súlyvesztésben.

vacsora, főzés, egészséges életmód, fogyás, diététa, fogyókúra
Ezek az ételek segítették a fogyásban a TikTok-felhasználót
Forrás: Shutterstock

Ezzel az étellel szabadult meg 9 kilótól a TikToker: megosztotta fogyása történetét

Azt javasolta az embereknek, hogy a szénhidrátbevitel csökkentésével folytassák, bár ő először megpróbálta teljesen kiiktatni, ám ez nála nem működött. „Az egészség- és fitneszutam kezdetén megpróbáltam teljesen elhagyni a szénhidrátokat, de a testem azt mondta: Nem, kislány, szükséged van erre az üzemanyagra" - mondta, ezért végül úgy határozott, hogy este nem fogyaszt ilyen ételeket. Vacsorára vegetárniánus és fehérjedús ételeket választott inkább, ilyen volt a lazac sült zöldségekkel. 

„Teszteltem a vegetáriánus és fehérjedús vacsorákat, és ez megváltoztatta a játékszabályokat" - árulta el. „Beleszerettem az edzőterembe, és megváltoztattam az étrendemet, a következetesség pedig egyértelműen a legjobb recept" - mondta Dabrionne, miközben bemutatta a zöldségekkel megrakott, fokhagymával ízesített lazacát. Neki tehát az segített a fogyásban, hogy a vacsoráját fehérjedús, esetleg vegetáriánus ételekre cserélte, de természetesen a testmozgásra is nagy szükség van akkor, ha nemcsak súlyt szeretnénk veszteni, hanem egészségesebbek és fittebbek is akarunk lenni.

@dabrionne If you want to lose weight, definitely consider changing your diet first. Limiting my carb intake is what works for me.. remember that everyone’s bodies are different and that’s okay! #weightloss #fyp #weightlossmotivation #tips #simplerecipe #lowcarb ♬ What You Need (Instrumental) - KAYTRANADA

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.