Dancing With the Star Tápai Szabina Kucsera Gábor tánc
A világbajnok kajakos a Dancing with the Stars egyik versenyzője. Kucsera Gábor saját bevallása szerint sosem táncolt, bulikban is inkább a pultot támasztja, de azért reméli, hogy elégedettek lesznek vele a nézők.

Kucsera Gábornak szokatlan a helyzet, sosem volt táncoslábú. A DWTS első próbáján el is gondolkodott, mit is keres ott.

Kucsera Gábor, és profi táncos párja, Stana Alexandra
Kucsera Gábor és profi táncos párja, Stana Alexandra
Forrás: TV2

„A tánc nem volt az én világom. Az esküvőnkön is elmaradt az a bizonyos első közös tánc, Szabinának már nagy volt a pocakja, de ha nem lett volna, én akkor sem akartam volna mások előtt produkálni magamat. Tavaly még nemet is mondtam volna a felkérésre. De most, hogy újra összeraktuk a családot, rendbe hoztuk a házasságunkat, úgy voltam vele, hogy szembe kell nézni a félelmekkel. Mert A Nagy Duett óta bennem volt egy rossz érzés a színpaddal, a szerepléssel kapcsolatban" - mondta Kucsera Gábor a Borsnak, aki rácsodálkozott arra, hogy mennyit lehet fogyni a tánccal.

Elképesztő, hogy milyen zsírégető a tánc, ezelőtt soha nem gondoltam volna ezt, már hat kilót fogytam, abba is hagytam az edzést a konditeremben. Minden izmot megmozgat, fájnak is az izmaim, fáj a térdem, meg néha az emeléseknél a csuklóm. De úgy érzem, kezdek belerázódni és már tudom élvezni a próbákat, el-elkap a táncos lendület már próbákon kívül is. Bízom benne, hogy sokakat meg tudok majd lepni az első élő adásban!

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.