Élő adásban tépte ki haját Drew Barrymore: a színésznő sokkolta rajongóit

Pamela Anderson drew barrymore haj smink nélkül menopauza
Mindig is híres volt őszinteségéről és nyitottságáról és most sem tett másképp. Drew Barrymore gesztusa mindenkit ledöbbentett.

Drew Barrymore talkshow-ja legújabb epizódjának a természetes szépség és az önelfogadás volt a témája. Az adás során Barrymore meglepő és látványos gesztust tett, a Pamela Andersonnal folytatott beszélgetése közepette egyszerűen kitépte póthaját.

Élő adásban tépte ki haját Drew Barrymore
Élő adásban tépte ki haját Drew Barrymore
Forrás: Getty Images

Drew Barrymore és Pamela Anderson a szépségideálokról beszélgettek

Korunk szépségelvárásairól beszélgetett Drew és Pamela, amikor előbbi váratlanul a hajához nyúlt és kiszedte póttincseit, amivel hatalmas meglepetést okozott. Drew Barrymore elnézést kért, amiért félbeszakította Pamelát, és humorosan megjegyezte: 

Ha már őszinték vagyunk, akkor legyünk teljesen őszinték.

Valerie Bertinelli színésznő, aki szintén a műsor vendége volt, csupán ennyit szólt a gesztust követően: „Annyira szeretlek!” A közönség tapsviharban tört ki, Pamela - aki az utóbbi években a természetes megjelenés egyik szimbólumává vált - pedig helyeslően mosolygott, és hozzátette: „Ez fantasztikus. Engedd el. Nincs szükséged rá.” 

Barrymore a menopauza miatt küzdelmeiről is vallott

Drew ezt követően elmagyarázta, hogy akkor döntött a hajhosszabbítás mellett, amikor a menopauza kezdetén hullani kezdett a haja. Hozzátette, fontos, hogy az ismert emberek megmutassák küzdelmeiket ahhoz, hogy minden nő el tudja fogadni és ne szégyellje a teste változásait. Drew Barrymore - aki szintén megmutatta már magát smink nélkül - arról is beszélt, hogy számára a menopauzával kapcsolatos nyílt kommunikáció a személyes küldetéssé vált. „A menopauza nem olyan dolog, amit szégyellni kell, hanem természetes része a nők életének. „Ez az ’M betűs szó szó’, amitől sokan félnek, de minden nő átmegy rajta” – vélekedik. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.