Kamilla királyné Meghan Markle-t majmolja: hasonló ruhában, ugyanazon a helyen fotózták le

hasonlóság Kamilla királyné Meghan Markle Károly király Sidney
Sussex hercege és hercegnéje 2018-ban látogatott Sydneybe, a brit uralkodó és felesége pedig éppen a napokban tartózkodott ott. Károly király és Kamilla ugyanolyan fotót csináltatott, mint hat évvel ezelőtt a kisebbik fia és annak felesége.

Az uralkodó és a királyné újraalkották Harry herceg és Meghan Markle egyik emlékezetes királyi körútján készült fotóját, amikor kedden, Ausztráliában tett látogatásuk utolsó napján meglátogatták a Sydney-i Operaházat. A 75 éves Károly és a 77 éves Kamilla az ikonikus épület lépcsőin lefelé haladva üdvözölte a több ezer rajongót, akik a kikötőben gyűltek össze, hogy láthassák őket.

károly király, kamilla királyné, sidney
Károly király és Kamilla Sidneyben.
Forrás: AFP

Pont ilyen kép készült Harryről és Meghanról öt hónappal az esküvőjük után, amikor még a király család dolgozó tagjai voltak. A sydneyi operaházban tett látogatásuk volt az egyik első feladatuk a 16 napos út kezdetén. Az ausztráliában tett látogatásuk után jelentették be, hogy gyermeket várnak.

Harry és Meghan Sidneyben, 2018-ban
Forrás: AFP 

Meghan 2018-ban egy ausztrál tervező, Karen Gee fehér ruháját viselte egy teveszínű kabáttal, míg Harry egy tengerészkék öltönyt és egy fehér inget választott az alkalomra. Érdekes, hogy Kamilla is egy fehér ruhát húzott, ezt Fiona Clare tervezte.

Szerdán Károly király és Kamilla Ausztráliából Szamoára utaznak, ahol részt vesznek a Nemzetközösség kormányfőinek találkozóján.

Károly és Kamilla utazása - Az uralkodó felfüggesztette kezelését

A 75 éves Károly királyt februárban diagnosztizálták rákkal, és azóta hetente részesül kezelésben. Azonban úgy tudni, hogy bár az utazásig folytatják a kezelést, a király 11 napig szünetelteti azt, amíg külföldön tartózkodik, majd hazatérése után folytatja a terápiát. Annak érdekében, hogy az út problémamentesen és gördülékenyen teljen, Károly király új egészségügyi rutint követ: sok időt tölt a természetben és szerettei társaságában. Kiderült, hogy az uralkodó, aki régóta híve az alternatív terápiáknak, a kemoterápiás kezelése mellett a természet iránti szeretetével is segíti a rák ellen folytatott harcát. Az uralkodóhoz közel álló források szerint a király úgy véli, a betegségből való felépülésének egyik fő tényezője az, hogy „sok friss levegőre vágyik, és ösztönzi a családlátogatásokat”.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.