Most érkezett: friss hírek jöttek Sallai Nóra balesetével kapcsolatban - még mindig élet-halál között a színésznő

Sallai Nóra
Hot! - -
Sallai Nóra balesete irányított véradás karambol
Az irányított véradásnak köszönhetően megvan az elegendő vér a tragikus balesetet szenvedett színésznő ellátásához. Úgy tudni, Sallai Nóra állapota még mindig válságos.

Civilek, barátok és a kollégái fogtak össze a súlyos balesetet szenvedett Sallai Nóra megmentéséért. Csonka András, aki az elsők között kért segítséget a színésznőnek, akinek vérre van szüksége, ezért irányított véradást szerveztek a számára több helyszínen. A Jóban Rosszban egykori szereplői közül is többen voltak a véradáson, de rengetegen vettek részt olyanok, akik nem is ismerték a színésznőt. A legfrissebb hírek szerint összegyűlt a vér, amire Nórának szüksége van. 

Sallai Nóra
Rengetegen segítenek Sallai Nóra színésznőnek
Forrás: Hot!

Sallai Nóra részére virtuális készletet hoztak létre

„Sokkal többen jöttek el, mint amennyi vérre szüksége lehet Sallai Nórának. Ami nagyon jó hír, fantasztikus érzés megtapasztalni ezt az országos szintű összefogást. A támogatott beteg, Sallai Nóra részére létrehoztunk egy virtuális készletet, biztosított az ellátása, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a kórházzal, ahol ápolják. Fontos tudni, hogy egy csepp vér sem vész kárba, amelyik vér nem jó a támogatott betegnek, az a vér is segít valakin!” – árulta el a Borsnak az Országos Vérellátó Szolgálat szakmai főigazgató-helyettese, Dr. Nagy Sándor. 

A baleset körülményeit még vizsgálják

Sallai Nóra és ötéves kisfia Alsónémediben szenvedtek balesetet, autójukkal egy BMW ütközött, aminek következtében mindketten megsérültek. A baleset körülményeit még vizsgálják, de a rendőrség tájékoztatást adott arról, hogy az elsődleges adatok alapján mi vezethetett a tragédiához. 

15 éves lány segített elsőként Sallai Nóráék segítségére

A hős tinilány, Mátai Nóra olyan dolgot tett a baleset helyszínén, amire csak kevesen képesek. A 15 éves kamasz a Life.hu-nak idézte fel a sokkoló pillanatokat. 

 

További híreinket a tragédiáról itt olvashatod.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.