Sallai Nóra: új hírek a színésznő állapotáról

Sallai Nóra
TV2 - Sarosi Zoltan
Sallai Nóra baleset véradás
Az egész ország aggódik a múlt héten súlyos balesetet szenvedett színésznőért. Sallai Nóra és kisfia hazafelé indultak, amikor egy száguldó autós beléjük rohant. Mindketten súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedtek, az első napokban a színésztársadalom és a civilek önkéntes véradással segítettek.

A család bezárkózott, a színészkollégák folyamatosan imádkoznak Sallai Nóra és kisfia életéért. A szörnyű baleset Alsónémediben történt, a színésznő és kisfia éppen hazafelé tartottak, amikor autójukba beleszáguldott egy másik jármű. Mindkét kocsi felborult, Nóra és kisfia a roncsba szorultak. Egy 15 éves lány segített nekik, aki a mentőszolgálat diszpécserének utasításait követve elsősegélyben részesítette őket. Sallai Nóra súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett, de ami még borzasztóbb, kisfiát a helyszínen újra kellett éleszteni. 

Sallai Nóra
Sallai Nóra balesete: új információk a színésznő állapotáról
Forrás: Hot!

Sallai Nóra: hírzárlat a család kérésére

A baleset után az egész ország összefogott. A színészkollégák a közösségi média segítségével segítették megszervezni az irányított véradást, az emberek pedig kígyózó sorokban, türelmesen várták, hogy sorra kerülhessenek a véradó állomásokon. A korábbi hírekből azt is tudni lehet, hogy Sallai Nórára komoly műtétek sorozata vár ezért szükséges a nagy mennyiségű vérkészítmény. Az orvosok mindent megtesznek azért, hogy a gyógyulási folyamat minél zökkenőmentesebb legyen.

A baleset óta a kollégák és jó barátok folyamatosan imádkoznak Nóra és kisfia gyógyulásáért. A történtek Nóra családját is megviselik, egy informátor szerint a színésznő és kisfia a nyugalom érdekében más kórházban fekszik, ezért az apa és a nagyszülők a két intézmény között ingáznak, hogy minél több időt tudjanak a betegágyak mellett tölteni. 

Közben a baleset helyszíne zarándokhellyé változott: ismeretlenek helyeztek el gyertyákat ott, ahol a két autó összeütközött. 

Úgy tudjuk, a másik kocsiban túl sokan ültek és többen elmenekültek a baleset után. A balesetet okozó sofőr és a mellette ülő férfi is végtagsérülést szenvedett. A helyszínelésnél segítő 15 éves tini részletesen elmesélte, mi történt az ütközés utáni percekben. 

@life.hu_official Ez a 15 éves lány mentette meg a Jóban Rosszban sztárjának életét. Mátai Nóra mentette meg Sallai Nóra életét, aki épp hazafelé tartott kisfiával, amikor egy száguldó BMW letarolta az autójukat. #jóbanrosszban#baleset#mentők#hős#sallainóra#hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryour ♬ eredeti hang – life.hu_official - life.hu_official

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.