Christina Aguilera látványos fogyása gyanút keltett: ezzel vádolják őt a rajongói

66th GRAMMY Awards - Press Room, Christina Aguilera
Getty Images - Alberto E. Rodriguez
karcsú Christina Aguilera Ozempic fogyás
Az énekesnő hosszú ideig küzdött súlyfelesleggel, de mostanra olyan, mint a karrierje elején. Christina Aguilera látványos fogyása azonban gyanút keltett a rajongókban.

A 43 éves díva, Christina Aguilera vad szereléseben mutogatja csodás alakját a színpadon, legutóbb mexicói koncertjén ejtette ámulatba a közönséget, ugyanakkor felkeltett némi gyanút is. Az énekesnő látványos fogyását a rajongók nem a kitartó munka és a diéta eredményének tartják...

Christina Aguilera Opening Night Show At Voltaire At The Venetian Resort Las Vegas Christina Aguilera
Christina Aguilera fogyása miatt került gyanúba
Forrás: Getty Images for Voltaire

Kérdéseket vetett fel Christina Aguilera fogyása

Az énekesnő hosszú ideig küzdött súlyfeleslegével, de - Kelly Clarksonhoz hasonlóan - mostanra sikerült visszanyernie az alakját, amelyet előszeretettel mutogat a színpadon. 

Az énekesnő legutóbb Mexicóban lépett fel, ahol igazi dívaként jelent meg a színpadon a rajongók legnagyobb örömére, ugyanakkor kétségeik is támadtak az embereknek, hiszen mostanában sokan használnak különböző fogyasztószereket azért, hogy kifogástalan legyen az alakjuk. 

2018 Billboard Music Awards Christina Aquilera
Christina Aquilera a fogyása előtt
Forrás: FilmMagic/2018 Billboard Music Awards

A legnépszerűbb ezek közül az Ozempic - heti rendszerességgel adott injekció, amelyet a 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő felnőttek kezelésére használnak, hosszan tartó jóllakottságérzetet okoz -, a rajongók pedig úgy vélik, az énekesnő is ennek a gyógyszernek a segítségével fogyott le.

 Bárcsak én is Ozempicet szedhetnék, mint mindenki más, de félek a mellékhatásoktól

- írta az énekesnő egy rajongója. Az elmúlt néhány évben az Ozempic széles körben elterjedt azok - különösen a hírességek - körében, akik gyorsan szeretnék leadni a kilókat, ezért is gondolják azt Christina rajongói, hogy az énekesnő is kihasználta a szer előnyeit. 

 


 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.