Bennfentesek árulták el, hogy van Katalin hercegné: mérföldkőhöz érkezett

küzdelem katalin hercegné állapot rák
Bennfentesek szerint mindenki "összefogott" a hercegné körül, aki megelőző kemoterápiás kezeléseket kap. Katalin hercegné állapotáról most friss információkat is megosztottak.

Mindenki megdöbbent, amikor Katalin hercegné bejelentette, hogy rákot diagnosztizáltak nála egy tervezett hasi műtét során. Kiderült, hogy megelőző kemoterápiás kezelést kap, ám azóta ha beszéltek is az állapotáról, igen szűkszavúan tették. Most azonban bennfentesek elárulták, hogy van a hercegné.

Katalin, Katalin hercegné
Katalin hercegné állapotáról nyilatkoztak
Forrás: JLPPA / Bestimage/Kate Middleto

Bennfentesek nyilatkoztak Katalin hercegné állapotáról

"Nagy megkönnyebbülést jelentett, hogy jól tűri a gyógyszereket, és valóban sokkal jobban van." Közben hozzátették, hogy "mindenki összefogott" a hercegné körül, beleértve a walesi herceget és a Middletonokat is, akikről mindig is köztudott volt, hogy szoros egységet alkotnak. Elárulták, hogy 

Katalin már túl van a nehezén. 

Ezt erősíti meg az a tény is, hogy a hercegné már megjelent a nyilvánosság előtt, de a feladataihoz egyelőre még nem tér vissza: a Kensington-palota hangsúlyozta, hogy Katalinnak "térre és időre" van szüksége a felépüléshez, és a források szerint legkorábban ősszel térhet vissza a királyi szolgálatba.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.