Katalin hercegnéról és Vilmosról soha nem látott fotót osztottak meg

Getty Images -
emlék betegség katalin hercegné Vilmos herceg
Egy panzió fotót tett közzé a walesi hercegi párról. Katalin és Vilmos a személyzettel közösen álltak kamerák elé

Egy helyi panzió, a Duffryn Mawr Country House megosztott egy korábban soha nem látott fényképet a Facebookon Katalin hercegnéról és Vilmosról, amely egy hivatalos walesi utazás során készült 2023 áprilisban.

Katalin hercegné, Vilmos herceg
Katalin hercegné és Vilmos herceg egy korábbi kiránduláson
Forrás: princeandprincessofwales/Instagram

Katalin és Vilmos szemmel láthatóan jól érezték magukat

A vendégház Facebook-oldalán Katalin és Vilmos - akik a kisvállalkozások támogatását középpontba helyező úton voltak - a személyzet társaságában mosolyog. 

1 éve, hogy Duffryn Mawrban üdvözöltük Vilmost és Katalint,a walesi herceget és hercegnőt! Örömünkre szolgált, hogy amikor meglátogatták Brecon Beaconst. Olyan kedvesek és barátságosak voltak, örültünk, hogy itt maradtak

 –  olvasható a Facebook-bejegyzésben.

Még mindig nem tudni, mikor térhet vissza Katalin hercegné a munka világába

Jó hír, hogy a rákmegelőző kezelésen részt vevő walesi hercegnő az elmúlt hetekben többször hagyta el a házat családjával, kirándulni is voltak. Bár ez sokakban reményt kelthet, még mindig nem tudni, mikor térhet vissza Katalin hercegné a munka világába.Bár sokan pozitív jelként értékelik ezt, a Kensington-palota hangsúlyozta, hogy Vilmos herceg feleségének még időre és térre van szüksége a gyógyuláshoz. Azt sem közölték még, hogy a hercegné mikor tér vissza munkába, mindössze annyit árultak el, hogy ez csak akkor következhet be, ha az orvosok zöld utat adnak neki. Annyi bizonyos, hogy Katalin hercegné most csak arra koncentrál, hogy felépüljön betegségéből. Azt sem tartják kizártnak, hogy újabb videóüzenetben számol majd be állapotáról.

 

 


 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.