Kamilla királyné megsérült: egy rossz lépés az oka - Fotók

bokaficam Kamilla királyné Károly király III. Károly király
Guernseyben ficamodott ki az uralkodó feleségének bokája. Kamilla királyné fáslit viselt és esernyőre támaszkodott.

Hivatalos utazáson vett részt Károly király és Kamilla királyné. A királyné azonban az út első állomásán Jerseyben rosszul lépett és megsérült. A Guernseyben készült fotóikon jól látszik, hogy Kamilla rögzítőkötést visel a jobb lábán és egy esernyőt használt rögtönzött sétapálcaként. Úgy tűnt, nincsenek fájdalmai: almalevet, fagylaltot és helyi sajtot kóstolgatott a standokon. 

Kamilla királyné rögzítőkötést visel a jobb lábán és egy esernyőt használt rögtönzött sétapálcaként
Kamilla királyné rögzítőkötést visel a jobb lábán és egy esernyőt használt rögtönzött sétapálcaként
Forrás: Getty Images

 

Kamilla királynét és Károlyt hatalmas ováció fogadta 

A királyi párt a szigetlakók izgatottan várták: a Szent Péter-kikötőben hatalmas ovációval fogadták őket. Amikor Kamilla királyné és Károly király helikoptere leszállt a szigetre, a városi templomból megszólaltak a harangok, és 21 lövést is leadtak tisztelgésül a Cornet-kastélyból. 

Kamilla, Károly King Charles III And Queen Camilla Visit Guernsey
Kamilla királyné egy kék selyemkrepp Fiona Clare ruhát és kabátot viselt a látogatás során
Forrás: Getty Images

Kamilla királyné sérülése sem ronthatta ez az utat

 III. Károly az ünnepségen elmondta, milyen boldog emlékei vannak a városról, majd helyi iskolásokkal találkozott és természetesen a rajongóit is üdvözölte és köszönetet mondott a szigetlakóknak a meleg fogadtatásásért. A legnagyobb örömet valószínűleg egy 80 éves helyi lakosnak, Barrie Ainsworth-nek szerezte, akit személyesen köszöntött fel a születésnapján. 

Károly király King Charles III And Queen Camilla Visit Guernsey
Károly király üdvözölte a helyi lakosokat
Forrás: Getty Images

A sörkóstoló sem maradt el 

A király és a királynő azt is megnézték, mivel foglalkoznak a szigetlakók, betekintést nyerhettek az ott élők mesterségeibe is a Crown Pier kiállításon.Ezt követően egy csapat orvostanhallgatóval találkoztak, Károly király elmondta, mennyire hálás a munkájukért és hogy a tanult fiatalok milyen sokat tesznek a monarchiáért és az egész világért. A nap végén Károly egy helyi sört is megkóstolt, de csak egy kortyot ivott csak mondván, többet nem akar, hátha megárt neki - írja a Mirror.

 

Kamilla népszerűbb a britek körében mint valaha 

Kamilla királyné hosszú éveken keresztül népszerűtlen volt a britek között, aminek oka nyilvánvalóan az volt, hogy viszonya Károllyal boldogtalanná tette a rajongott Dianát. A hercegné egyébként már akkor "megjósolta", hogy Kamilla egyszer nagy befolyásra tesz szert és így is lett. Amióta kiderült, hogy Károly beteg, Kamilla - akit 2005-ben vett feleségül -  felbecsülhetetlenül sok munkát végez, a brit királyi család egyik legtöbbet dolgozó tagja lett és méltón képviseli minden helyzetben a monarchiát és még a fenntarthatóság iránti elköteleződésében is támogatja férjét. Ma már a 77 éves királyné megítélése is más, évről évre népszerűbb lesz. "Hatalmas a munkabírása és jól kezeli a felelősséget: megtalálta a helyét Károly mellett és a felelősségvállalás is 'nagyon jól áll neki'" - nyilatkozta Jennie Bond királyi kommentátor, a BBC egykori tudósítója. 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.