Zöldséggel és bulgurral töltött paprika
Hozzávalók 4 személyre:
2 piros paprika
250 g bulgur
1 cukkini
2 hagyma
1 gerezd fokhagyma
petrezselyem
só
bors
olívaolaj
Elkészítés:
Magozd ki a paprikát, távolítsd el a csumáját, majd vágd hosszában félbe, hogy tölthető legyen. Főzd meg a bulgurt enyhén sós vízben a használati utasítás szerint. Kockázd fel a hagymát, préselt ki a fokhagymát. Hámozd meg a cukkinit, majd kockázd fel. Forrósíts fel egy kis olívaolajat, pirítsd meg rajta a cukkinit, a hagymát és a fokhagymát, ízesítsd sóval és borssal, keverd bele a bulgurt. A félbevágott paprikákat tedd be 10 percre a 200 fokra előmelegített sütőbe, majd töltsd meg a zöldség és a bulgur keverékével. Süsd még 180 fokon 15 percig, majd friss petrezselyemmel megszórva tálalhatod.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.