Vegán blintz almás-birsalmás töltelékkel, palacsintaimádóknak

palacsinta alma Makifood recept vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A palacsintát különleges formába öntöttük, legalábbis ami a hozzávalókat illeti: vegán módon, tojás és tejtermék nélkül készítettük el. Almás-birsalmás kompótot kínálunk hozzá, melynek elkészítése egyáltalán nem bonyolult.

Vegán blintz almás-birsalmás töltelékkel


Hozzávalók a blintzhez:


- 1 csésze bio finomliszt
- 1/2 csésze barnarizsliszt
- 1 teáskanál olaj + egy kevés a sütéshez
- 1 evőkanál kuzu (természetes keményítő)
- egy csipet só
- nagyjából 1 csésze szójatej

Hozzávalók a töltelékhez:










Elkészítés:


blintz

kompót

Videónkban megnézheted, hogyan készítsd el!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=IU1BqrywY7u6HFbx

Tudtad?






Makifood főzőiskola

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.