Life Network csokoládé recept stőhr gréta vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A LifeNetwork tévé műsorán látható Gréta Konyhája című sorozatban Stőhr Gréta, a Life.hu vegán életmódtanácsadója a vegán, vagyis a kizárólag növényi eredetű alapanyagokat felhasználó konyha rejtelmeibe vezet be bennünket. Gréta ezúttal az ellenállhatatlan fondü receptjét osztja meg velünk. 

Ízletes, nyers, élő enzimekben gazdag desszert, amibe élvezettel mártogathatjuk kedvenc idénygyümölcseinket.

Hozzávalók:

1 bögre natúr, előre beáztatott kesudió (legalább 30 percet áztassuk készítés előtt)
4 ek. rizsszirup
3 ek. olvasztott kókuszolaj
2,5 dl kókusztej
2-3 ek. kakaópor
tetszés szerinti gyümölcsök

Forrás: Gréta konyhája
Forrás: Gréta konyhája

Elkészítés:

1. Az összes hozzávalót - a gyümölcsök kivételével - turmixgépbe rakjuk. 2-3 perc alatt elkészül, ha túl sűrű lesz a krémünk, adhatunk hozzá még kókusztejet.
2. Kis tálkákba öntjük, majd a felvágott gyümölcsöket belemártogatjuk a szószba egy fondütű vagy egy hurkapálca segítségével.

Elkészítési idő: 10 perc
Szükséges eszközök: turmixgép, kés, szép kínálótál a csokimasszához, fondütű vagy hurkapálca

Az alapanyagok bármelyik nagy bevásárlóközpontban beszerezhetők.

Itt tudod megnézni, hogyan készítem el a recepteket:

http://videa.hu/player?v=owbtURpMsxzvkkoD

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.