Ízletes, nyers, élő enzimekben gazdag desszert, amibe élvezettel mártogathatjuk kedvenc idénygyümölcseinket.
Hozzávalók:
1 bögre natúr, előre beáztatott kesudió (legalább 30 percet áztassuk készítés előtt)
4 ek. rizsszirup
3 ek. olvasztott kókuszolaj
2,5 dl kókusztej
2-3 ek. kakaópor
tetszés szerinti gyümölcsök
Elkészítés:
1. Az összes hozzávalót - a gyümölcsök kivételével - turmixgépbe rakjuk. 2-3 perc alatt elkészül, ha túl sűrű lesz a krémünk, adhatunk hozzá még kókusztejet.
2. Kis tálkákba öntjük, majd a felvágott gyümölcsöket belemártogatjuk a szószba egy fondütű vagy egy hurkapálca segítségével.
Elkészítési idő: 10 perc
Szükséges eszközök: turmixgép, kés, szép kínálótál a csokimasszához, fondütű vagy hurkapálca
Az alapanyagok bármelyik nagy bevásárlóközpontban beszerezhetők.
Itt tudod megnézni, hogyan készítem el a recepteket:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.