Kedvenc szószaim egyike, talán a világon is az egyik legnépszerűbb mexikói mártogatós. Minden nap tudnám enni. Pirítósra vagy szendvicsbe, tortillába töltve, de nasiként is kiváló.
Hozzávalók:
2 db érett avokádó
1 gerezd zúzott fokhagyma
fél lime vagy citrom leve
himalaya só, friss bors
1 tk. vegamix
1 mk. garam masala
1 mk. cayenne bors vagy chipotle füstszósz
2 db közepes paradicsom
Elkészítés:
1. Az avokádót egy villa segítségével szétnyomkodjuk, majd belekeverjük a fűszereket, a citromlevet, a préselt fokhagymát és az apróra vágott paradicsomkockákat.
2. Alaposan elkeverjük, majd bagattekre vagy pirítósra kenve tálaljuk.
Elkészítési idő: 10 perc
Szükséges eszközök: üvegtál, kés, villa, vágódeszka, fokhagymanyomó
Az alapanyagok bármelyik nagy bevásárlóközpontban beszerezhetők.
Itt tudod megnézni, hogyan készítem el a recepteket:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.