Egészséges desszert kicsiknek és nagyoknak, percek alatt.
Hozzávalók:
5 ek nádcukor
1 ek kókuszolaj (natúr)
2 ek kókuszkrém
1 ek mogyoróvaj
1 alma
1 bögre dió
100 gr 70%-os csokoládé
Elkészítés:
1. A nádcukrot, a kókuszkrémet, a kókuszolajat és a mogyoróvajat egy tapadásmentes serpenyőben kis lángon, állandó kevergetés mellett összeforraljuk. Amikor sziruposra sűrűsödik, levesszük a tűzről, és kiöntjük egy hőálló tálkába.
2. A diót és a kézzel összetördelt csokoládét egy kávédarálóban összedaráljuk és kiöntjük egy széles tálba.
3. Az almákat feldaraboljuk és belemártjuk a karamellszószba, utána a diós csokis keverékbe forgatjuk és kínálótálra tesszük.
Elkészítési idő: 20 perc
Szükséges eszközök: kisebb teflonserpenyő, hőálló tál, kés, vágódeszka, tálka a diós forgácsnak, aprítógép, kínálótál
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.