Hozzávalók 12 kávéscsészéhez:
20 dkg barack (konzerv)
1 dl olvasztott vaj
10 dkg liszt
16 dkg cukor
2 egész tojás
2 evőkanál bazsalikomlevél apróra vágva
1 csipetnyi só
Elkészítési idő: 25 perc
Elkészítés:
Egy keverőtálban a tojást, a cukrot, a lisztet, az olvasztott vajat és a sót csomómentesre keverjük, majd kivajazott kávéscsészékbe töltjük (háromnegyedig). 170 fokos sütőben 15 perc alatt készre sütjük. Közben a barackokat felszeleteljük, összekeverjük a vágott bazsalikomlevéllel és 3 evőkanál kompótlével. A barackszeletkéket a kisült piskóta mellett tálaljuk.
Extra tipp:
A piskótát klasszikus módon, tortaformában is elkészíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.