Egy különleges ízű kedvencet mutatunk most - így harmonizál a paradicsomszósz a fahéjjal!
Hozzávalók 4 személyre:
4 darab csirkecomb
4 evőkanál étolaj a sütéshez
2-3 evőkanál étolaj a locsoláshoz
4 evőkanál paradicsompüré
4 gerezd fokhagyma
4 szál kakukkfű
1 mokkáskanál fahéj
1 teáskanál törött bors
1 evőkanál só
Elkészítési idő: 60 perc
Elkészítés:
A csirkecombokat jól megmossuk, majd sóval, borssal minden oldalát alaposan bedörzsöljük. Forró serpenyőben kevés olajon mindkét oldaláról megpirítjuk, majd bőrrel felfelé fordítva vékonyan bekenjük paradicsompürével, megszórjuk apróra vágott fokhagymával, kakukkfűvel és fahéjjal. 180 fokos sütőben 45 percig sütjük úgy, hogy félidőben meglocsoljuk 2-3 evőkanál étolajjal. A csirkecombokat rizzsel és a sütéskor visszamaradt pecsenyelével tálaljuk.
Extra tipp:
Ha fel szeretnéd turbózni a már megszokott paradicsomos ételeidet, akkor fűszerezésnél adj még hozzá egy csipet fahéjat is. Hidd el, a hatás nem marad el!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.