Virágkonyha Halmos Monikával: Akácvirágos rebarbarapuding

Forrás: Virágkonyha -
virágkonyha akác Halmos Monika rebarbara puding
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bortésztában sült dália? Rózsalekváros palacsinta virágszirmokkal tarkítva? Körömvirágos pogácsa? A konyhakert a legfinomabb hozzávalókat rejtheti! Ennivaló szirmokkal érkezik a gasztroforradalom a LifeNetworkön: Virágkonyha Halmos Monikával.

Akácot nem csak bundában süthetünk. Ha az eső nem vert le minden virágfürtöt, próbáljuk ki az akácvirágot gyümölcspudingba zárva! A rebarbara is új életre kelhet benne, ha néhány tavalyi alma bújik meg a kamrában, annak sem találhatunk ennél jobb helyet. Kellemesen hűsítő, mézes-virágos-gyümölcsös finomság, laktóz- és gluténmentes, vegetáriánusoknak is ajánlom! És persze benne az a semmi máshoz nem hasonlítható buja aroma, ami a májusi estéket felejthetetlenné teszi...

Forrás: Virágkonyha

Hozzávalók:

20 dkg rebarbara,
20 dkg alma,
8 dkg méz,
1 dl narancslé,
8 fürt akácvirág,
3 evőkanál búzakeményítő


A szószhoz:
1 nagy csokor citromfű,
1 dl narancslé,
2 evőkanál méz

Az elkészítés módját és további érdekességeket ITT találsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.