Akácot nem csak bundában süthetünk. Ha az eső nem vert le minden virágfürtöt, próbáljuk ki az akácvirágot gyümölcspudingba zárva! A rebarbara is új életre kelhet benne, ha néhány tavalyi alma bújik meg a kamrában, annak sem találhatunk ennél jobb helyet. Kellemesen hűsítő, mézes-virágos-gyümölcsös finomság, laktóz- és gluténmentes, vegetáriánusoknak is ajánlom! És persze benne az a semmi máshoz nem hasonlítható buja aroma, ami a májusi estéket felejthetetlenné teszi...
Hozzávalók:
20 dkg rebarbara,
20 dkg alma,
8 dkg méz,
1 dl narancslé,
8 fürt akácvirág,
3 evőkanál búzakeményítő
A szószhoz:
1 nagy csokor citromfű,
1 dl narancslé,
2 evőkanál méz
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.