Hozzávalók:
Pác:
Káposztasaláta:
Sült zöldség:
Elkészítése:
Pác:
Az alapanyagokat összekeverem, majd bekenem vele a hússzeletek mindkét oldalát. Serpenyőben, kevés étolajban megsütöm.
Káposztasaláta:
A vékonyra szeletelt fejes káposztát, a julienne formára vágott sárgarépát illetve cukkinit, és a vékony szeletre vágott póréhagymát egy keverőtálba teszem. Megsózom, és öntök rá egy kevés almaecetet.
Összekeverem, majd a kezemmel összetöröm, „összegyúrom" a zöldségeket.
Sült zöldség a sült krumpli helyett:
A megtisztított zellergumót vékony szeletekre vágom. Forró étolajban ropogósra sütöm. Másik lehetőség, hogy a vékony szeletekre vágott zellert sütőpapírra teszem, és a sütőben ropogósra sütöm. Bármilyen gyökérzöldség elkészíthető így.
Nézd meg a teljes részt itt:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.