Hozzávalók:
Így készül:
Főzők egy finom marhahúslevest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet mustárral, sült alma krémmel, joghurttal ízesítem, majd egy kevés vajjal dúsítom. Külön turmixolom a fehérrépa egy részét, amásikat pedig összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojásfehérjét, kukorica keményítőt, sóval ízesítem és egy kevés kukoricapehellyel dúsítom. Kivajazott formába teszem, és 160 fokos sütőben megsütöm.
Nézd meg a teljes adást:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.