Így készül a hamis vadas: recept!

Forrás: Keverd újra, Buday! -
recept Buday Péter marha vadas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

Hozzávalók:

  • 1 kg marha lábszár
  • 50 dkg fehérrépa
  • 20 dkg sárga répa
  • 10 dkg vörös hagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl görög joghurt
  • 4 db tojás
  • 6 dkg kukorica keményítő
  • 5 dkg kukorica pehely
  • 2 db alma
Hamis vadas Forrás: Keverd újra, Buday!

Így készül:

Főzők egy finom marhahúslevest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet mustárral, sült alma krémmel, joghurttal ízesítem, majd egy kevés vajjal dúsítom. Külön turmixolom a fehérrépa egy részét, amásikat pedig összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojásfehérjét, kukorica keményítőt, sóval ízesítem és egy kevés kukoricapehellyel dúsítom. Kivajazott formába teszem, és 160 fokos sütőben megsütöm.

Nézd meg a teljes adást:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket a LIFE Google News oldalán is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.