Így készül a hamis vadas: recept!

Forrás: Keverd újra, Buday! -
recept Buday Péter marha vadas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Keverd újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Egyenek mindig jót, és élvezzék az ízeket!

Hozzávalók:

  • 1 kg marha lábszár
  • 50 dkg fehérrépa
  • 20 dkg sárga répa
  • 10 dkg vörös hagyma
  • 5 dkg vaj
  • 2 dl görög joghurt
  • 4 db tojás
  • 6 dkg kukorica keményítő
  • 5 dkg kukorica pehely
  • 2 db alma
Hamis vadas Forrás: Keverd újra, Buday!

Így készül:

Főzők egy finom marhahúslevest. A zöldségeket összeturmixolom krémnek. Az elkészült krémet mustárral, sült alma krémmel, joghurttal ízesítem, majd egy kevés vajjal dúsítom. Külön turmixolom a fehérrépa egy részét, amásikat pedig összekockázom. Keverek hozzá tojást, tojásfehérjét, kukorica keményítőt, sóval ízesítem és egy kevés kukoricapehellyel dúsítom. Kivajazott formába teszem, és 160 fokos sütőben megsütöm.

Nézd meg a teljes adást:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.