Hozzávalók:
Elkészítése:
A vékony csíkokra szeletelt császárszalonnát megpirítom egy kevés étolajon. Természetesen a vegetáriánusok ezt hagyják ki a receptből. Az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát megpirítom a zsiradékban, majd apróra vágott paradicsomot, és TV paprikát adok hozzá. A vékony hasábokra vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellergumót a hagymán megpirítom a friss puha fejtett babbal együtt. Rengeteg vágott zellerzöldet szórok rá. Ízesítem sóval, és frissen őrölt borssal. Megszórom pirospaprikával is. Elkeverem, kevés vízzel felöntöm, és rövid lében, fedő alatt puhára párolom. Amikor elkészült, vízzel felöntöm a kívánt mennyiségre. Amikor újra felforrt, szórok bele egy kevés árpagyöngyöt betétnek. Ezután főzöm még 10 percig, tálaláskor tejfölt kínálok hozzá.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.