Hozzávalók:
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát, a kis kockára vágott tv paprikát, a paradicsomot, a zúzott fokhagymát, és a reszelt zellergumót megpirítom egy fazékban. Ráteszem a felkockázott marhahúst, és azt is megpirítom. Sóval és őrölt köménymaggal ízesítem. Amikor kiadta a levét a hús, rövid szaftban majdnem puhulásig párolom. Ekkor rászórom a felkockázott sárgarépát, zellerkockát, és petrezselyemgyökeret. Megszórom a piros paprikával, elkeverem, és felöntöm a kívánt mennyiségű vízzel, nagyjából 2 literrel. Amikor felforrt, szórok bele egy kevés árpagyöngyöt csipetke helyett.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.