Hozzávalók:
Elkészítése:
A tarját ujjnyi vastag szeletekre vágom, és egy kicsit kiklopfolom. A császárszalonnát sütőben ropogósra pirítom. Zúzott fokhagymával, sóval, piros paprikával, őrölt borssal, a szalonna kiolvadt zsírjával, és ha szükséges, akkor egy kevés étolajjal kikeverve fűszerkrémet készítek. Ezzel a krémmel kenem be a húst, és hagyom állni, érlelődni. Legalább egy éjszakát jó lenne neki adni. Ezt követően serpenyőben közepesen erős tűzön, kevés étolajat aláöntve megsütöm. Kiveszem a megsült hússzeletet, és az ottmaradó sülő zsírban hagymát pirítok. Hozzáadom a meggőzölt felkarikázott paszternákot, és összepirítom, majd túrót morzsolok rá, végül jöhet az apróra vágott petrezselyem is. Tálaláskor megszórom a ropogós baconnel.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.