Hozzávalók:
Elkészítése:
Az apróra vágott vöröshagymát megpirítom kevés zsiradékban a kis kockára vágott császárszalonnával együtt. Ezen pirítom a kis kockára vágott malachúst. Ízesítem sóval, borssal, majorannával, mustárral és szegfűszeggel. Kevés vizet is öntök alá. Félkeményre pirítom, párolom. Ekkor adom hozzá a kockára vágott petrezselyemgyökeret, zöldborsót, és a gombát. Rengeteg kaprot szórok bele, majd megszórom piros paprikával és elkeverem. Felöntöm a vízzel, és puhulásig főzöm. Betétként tört búzát főzök bele.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.