Hozzávalók
Elkészítése
Zellerpüré:
A zellergumót felkockázom, és puhára párolom gőzben. Botmixerrel krémesítem ízesítés és sózás nélkül.
Túrókrém:
A túrót áttöröm. Joghurttal, és zellerkrémmel lazítom, egy kevés sóval, frissen őrölt borssal ízesítem.
Csepegtetek bele friss citrom levét, vágok bele petrezselyemzöldet és friss bazsalikomlevelet. A színe miatt kerül bele lilahagyma és kaliforniai paprika, és egy kevés paradicsompüré is.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.