A kukoricás lepény, vagy fasírt összeállítása végtelenül egyszerű, és gyorsan elkészíthető, ráadásul 3 in1 étel. Ömagában is nagyon finom, de akár sült húsok mellé köretként, vagy szólóban egy friss salátával is tálalhatod.
Kukoricás lepény recept
Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy nagy tálban keverd össze alaposan a hozzávalókat, majd forrósíts fel 2 ujjnyi olajat egy serpenyőben. Nedves kézzel formázz először kis golyókat, majd a tenyeredben lapítsd le őket és mehetnek is a lepénykék az olajba. Mindkét oldalát süsd aranybarnára - pár perc az egész.
TIPP: Akár egy grillezős estéhez is tökéletes előétel, pár fűszeres és tejfölös mártogatóval.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.