Toscan csirke recept
Az olívaolajjal pirítsd meg a csirkemell filé mindkét oldalát 3-5 percig, majd tedd félre. A serpenyőben lévő olajhoz add hozzá a tejszínt, a húsleves alaplét, a fokhagymaport, az olasz fűszerkeveréket és a parmezánt. Közepes lángon, folyamatos kevergetés mellett várd meg, míg elkezd besűrűsödni. Ezután add hozzá a spenótot és a szárított paradicsomot – ha ezekből épp nincs otthon, vagy nem szereted, egyszerűen hagyd el ezt a lépést. Miután néhány perc alatt összefőzted, tedd vissza a serpenyőbe a csirkét... ezután már csak pár perc, és kész is.
Tálalhatod magában, krumplival vagy rizzsel, de ha apróra vágod a csirkemellfilét, úgy tésztára is halmozhatod.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.