Hozzávalók:
Elkészítése:
Joghurtban sült csirkemell
A görög joghurtot ízesítem fokhagymával, mustárral, sóval, paradicsompürével, őrölt korianderrel, és a színe miatt egy kis kurkumával. Ebbe a pácba teszem a csirkemelldarabokat. Optimális esetben hagyom állni a hűtőben egy napot. Serpenyőben kevés étolajban sütöm készre. A tálaláskor megszórom korianderrel.
Sajtchips
A vékonyra szeletelt trappista sajtot sütőpapíron forró sütőben ropogósra sütöm. Egy másik verzióban mikrohullámú sütőben készítem el.
Tejfölös uborkasaláta kaporral
Az kígyóuborkát legyalulom. A póréhagymát felkarikázom, megsózom és kinyomom. A tejfölbe belekeverem az édesítőt, a borsot, az ecetet és a zúzott fokhagymát is. Legvégül kerül bele az apróra vágott kapor. Ehhez az ízes öntethez keverem a kinyomott uborkát a póréhagyma-karikával.
Nézd meg a teljes adást!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.