Hozzávalók:
- fél kiló gesztenyemassza
- 10 deka porcukor, ami édesítővel, mint például a stevia is helyettesíthető
- 10 deka vaj
- 3-4 evőkanál rum vagy rumaroma(ízlés szerint)
- rumos meggy
-olvasztott csokoládé vagy szórócsoki
Elkészítése:
A gesztenyemasszát a cukorral (illetve édesítővel), a vajjal és a rummal dolgozzuk össze úgy, hogy jól formálható legyen. Gyúrjunk belőle tetszés szerinti meretű golyócskákat, amelyek közepébe tegyünk egy-egy szem rumos meggyet. A kis golyókat 20-30 percig állhi hagyjuk, majd olvasztott csokiba vagy szórócsokiba forgatjuk, és kész is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.