A kivit nagyon sokféleképpen meghámozhatjuk, a fent említett, jól ismert módszeren kívül vannak, akik kanállal emelik ki a gyümölcshúst a héjból, vagy eltávolítják a kivi két végét, és mint az ananászt körbevágják, de akadnak olyanok is, akik a félbevágott gyümölcsöt egy pohár szájával szabadítják meg a héjától. Ezekkel a technikákkal azonban nagyon sok értékes gyümölcshúst veszítünk.
A Mindmegette azt írja, hogy a legegyszerűbb módszer az, ha nem is hámozzuk meg a kivit. Kevesen tudják, hogy a héját is meg lehet enni. Nem kell mást tenni, mint egy erősebb szivaccsal ledörzsölni a gyümölcsről az apró a szőröket, és már fogyaszthatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.