Tégy szódabikarbónát a fasírtba, elképesztő élményben lesz részed
![fasírt](https://cdn.life.hu/2024/04/KgJRQdewVGwMjdjNOEU0kt9KAj0wksxKIBuq1ylCZ1I/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50L2VmOGM2NmMzNTc1ODQ1MGU5NjViODhkMGU2ODlkZWRl.jpg)
A szódabikarbóna jól bevált a háztartás több területén, például a takarításnál, de a sütéshez, főzéshez is remek hozzávaló. Ha teszünk egy keveset a fasírt masszájához, a sülő húsgombóc megemelkedik, levegősebb lesz és nagyon jó puha. Akár a zsemlét is kihagyhatjuk belőle.
Elkészítés:
A darált húst keverd össze a tojásokkal, add hozzá az apróra vágott hagymát, a reszelt fokhagymát és a felaprított petrezselyemlevelet. Fűszerezd a sóval, borssal, pirospaprikával, és add hozzá a szódabikarbónát. Alaposan keverd össze a masszát, majd formázz belőle gombócokat. Helyezd őket a 180 fokra előmelegített, sütőpapírral bélelt tepsibe. Körülbelül 40 perc alatt sülnek át a húsgombócok; húsz perc után meg kell fordítani őket írja a Ripost.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.