Szexi olasz séfek a neten – Már a látványtól is jól laksz

Homemade,Meat,Loves,Pizza,With,Pepperoni,Sausage,And,Bacon
Shutterstock/Copyright (c) 2015 Brent Hofacker/Shutterstock. No use without permission. - Brent Hofacker
gasztronómia olasz konyha séf
Pasta, pizza, dolce vita — ezektől a séfektől nem csak a főzéshez jön meg a kedved. Az olaszok konyhaművészete megspékelve kisportolt szexi felsőtestekkel, lássuk be, tökéletes kombináció. Éhes vagy már?

Akárki akármit mond, az olasz konyha egyszerűen remek. Különösen, ha szexi olasz séfektől lehet megtanulni a különleges fogásokat. A Tiktokon tengernyi követővel rendelkező szexi olasz sármőrök láttán mindjárt neked is kedved szottyan tésztát gyúrni és paradicsomot passzírozni. Ráadásul ezek a receptek tényleg szuperek, szóval hajrá... 

szexi
Szexi olasz konyha, szexi olasz séfekkel

Nincs annál szexibb, mint amikor egy pasi isteni ételeket főz a kedvesének és akár az egész családnak. Ha ezek a séfek még jól is néznek ki, az maga a mámor. Ezúttal olyan jóképű Tiktok sztárokat gyűjtöttünk csokorba, akik megjelenésük mellett főzőtudományukkal is leveszik követőiket a lábukról. Hölgyeim! Ezúttal szemet és ízlelőbimbókat gyönyörködtető élményben lesz részetek!

Szexi pizzától a szexi pastáig

Angelo Coassin az olasz séf nem bonyolította túl az életet. Vett a boltban néhány fehér atlétatrikót, ennyi kellett Angelo Tiktokos sikersztorijához. A séf pofonegyszerű receptekkel ajándékozta meg a közönséget. A Tiktokon brokkolisból gyúrt tésztával, ropogós szélű pizzákkal, mennyei citromos sütivel és vadító mosollyal hódító Angelo csatornája nemes egyszerűséggel a Cooking with bello- Főzz a szépfiúval nevet viseli. Nem is meglepő, hogy a közösségi oldalit milliók követik szerte a világon. Videóiból sugárzik az olaszok páratlan vidámsága, amit Angelo azzal tetéz, hogy ételeit nemes egyszerűséggel a szuperszexi jelzővel illeti. Hát, merje valaki azt mondani, hogy nem igaz.

@cookingwithbello LEMON BRÛLÉE 😍🍋 Full written recipe is on my profile 🥰❤️🇮🇹 #lemon #dessert #easyrecipe #foodtok #foodtiktok ♬ Mambo Italiano - Dean Martin

Max és a masszázs

Max Mariola szintén nem elégedett meg azzal, hogy egyszerűen csak szeretik a főztjét. A Tiktokon olyan recepteket mutat rajongóinak -szigorúan az izmaival illusztrálva- amelyeket eddig talán otthon senki sem mert kipróbálni.  Videóiban lépésről lépésre mutatja meg, hogy mi fán terem az olasz konyha és hogy melyik olasz fogás elkészítésének milyen trükkje van. Chef Mariola imádja a fűszereket, a remek pecsenyéket, a finom tésztákat és azt sem rejti véka alá, hogy a női nemnek is nagy rajongója. A szexi netes főzőtanfolyamon a húsmasszírozástól a fűszerezésig mindent megtanulhatsz. Kipróbáltuk Max bolognai szószát és eláruljuk, tényleg vadítóan finom. 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.