Pizza pillanatok alatt 4 hozzávalóból: kiváló vacsora air fryerben

Turkish,Pita,Bread,With,Cottage,Cheese,,Chicken,,Salami,And,Tomatoes, pizza, pitapizza,
Shutterstock/ - Jukov studio
gyors airfryer pizza
A forrólevegős sütő, vagyis az air fryer népszerűsége töretlen, hiszen gyorsan elkészíthető benne sokféle étel. Ilyen például a pizza is, ami kiváló vacsora sorozatnézős estékhez.

Az air fryerek tagadhatatlan előnye, hogy olaj vagy más zsiradék nélkül készíthetünk bennük gyorsan ételeket, nem véletlen tehát a népszerűségük. Íme, egy újabb recept, amit felvehetünk a repertoárba, ha sorozatnézős, pihenős estére vágyunk: pizza pillanatok alatt.

Pizza is készíthető az airfryerben
A pizza pillanatok alatt elkészíthető az air fryerben
Forrás: Shutterstock/

Pizza az air fryerben: így készítsük el pillanatok alatt

Nincs is vonzóbb a gyorsan elkészíthető ételeknél, ezért is vált olyan népszerűvé az air fryer: egészségesebb ebédeket, vacsorákat készíthetünk a forrólevegős sütőkben, hiszen nincs szükség zsiradékra. Még pizzát is süthetünk bennük, habár nem lesz hagyományos a végeredmény, de sorozatnézős estékre kiváló vacsora. 

Hozzávalók:

  • Pita
  • Paradicsomszósz
  • Sajt
  • Sonka/szalámi/tonhal/bármilyen más feltét, amit szeretünk

Elkészítés: 

A megvásárolt, előre elkészített pitát - ami szinte minden szupermarketben kapható - kenjük meg paradicsomszósszal, amit akár egy kis oregánóval és bazsalikommal ízesíthetünk is, ha natúran nem nyeri el a tetszésünket. Ezután tegyük rá a tetszőleges feltéteket, reszeljük rá a sajtot, és tegyük be az airfryerbe 180 fokra. Mindössze 4 perc alatt elkészül és már ehetjük is.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.