Nemcsak a gyerekek szeretik ezt a fantás sütit, a felnőttek körében is mindig nagy sikert arat. Díszítheted színes szórócukorkákkal, vagy csokiforgáccsal, senki sem tud majd ellenállni!
1. Mielőtt hozzáfognánk a tésztához, kenjünk ki egy sütőformát (kuglóf vagy őzgerinc), és melegítsük elő a sütőt 180 fokra, alsó/felső funkción.
2. A cukrot, a vaníliás cukrot és a tojásokat kézi mixerrel verjük habosra. Lassan keverjük bele a lisztet, a sütőport és az olajat. Csak a legvégén adjuk hozzá az üdítőt, amivel csak röviden keverjük a masszát. Ha kész, öntsük a tepsibe, és tegyük az előmelegített sütőbe kb. 25-30 percre.
3. Ha megsült, hagyjuk az édességet egy tepsiben kihűlni, majd a porcukorból és a Fantából keverjünk sima mázat, amit a süteményre kenünk. Színes szórócukorkákkal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.