A fokhagyma nemcsak az ételek ízét gazdagítja, hanem számos egészségügyi előnnyel is rendelkezik. Antioxidánsokban gazdag, segíti az immunrendszer erősítését, gyulladáscsökkentő és természetes antibiotikum. Rendszeres fogyasztása csökkentheti a vérnyomást és a koleszterinszintet, támogatja a szív és az érrendszer egészséget. A fokhagyma igazi szuperélelmiszer, amit érdemes beilleszteni a mindennapi étrendbe. Jól tudták ezt már a nagymamáink is, olajban tették el télire a fokhagymát. Mutatjuk, hogyan csinálták, próbáld ki te is!
Hozzávalók (három 500 ml-es üveghez):
Elkészítés:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.