Vilmos herceg rossz étkezési szokásáról vallott: Katalin hercegné segít neki elkerülni

The Prince Of Wales Visits South Wales
Chris Jackson/Getty Images/The Prince Of Wales Visits South Wales - Chris Jackson
Étkezési szokás katalin hercegné Vilmos herceg
A herceg és felesége, Katalin hercegné eltérően viszonyulnak a fűszeres ételekhez. Vilmos herceg egy interjú során bevallotta, hogy szereti az indiai konyhát, de „nem bírja a túl sok fűszert”. Katalin viszont imádja a csípősebb fogásokat, így egyedi megoldásokat alkalmaznak, hogy mindketten elégedettek legyenek.

Vilmos herceg egy korábbi interjúban beszélt egy „nem túl vonzó” étkezési szokásáról, amit Katalin segít neki elkerülni. A házaspár a BBC Radio 1 „Going Home With Vick and Jordan” című műsorában vendégeskedett a mentális egészség világnapja alkalmából. Az interjú során megkérdezték tőlük, mi lesz a vacsorájuk, amikor visszatérnek Windsorba.

Vilmos herceg, Katalin hercegné
Vilmos herceg imádja a fűszeres ételeket, a gyomra már kevésbé
Forrás: Getty Images

Vilmos herceg imádja a fűszeres ételeket, a gyomra már kevésbé

Katalin viccesen megkérdezte Vilmost, hogy főzni fog-e, de a herceg inkább egy rendelős curry-t, esetleg teriyaki lazacot emlegetett. Amikor Vilmos elmondta, hogy szereti az indiai ételeket, megkérdezték, hogy milyen típusú curryt kedvel, és hogy bírja-e a fűszeres ételeket. 

Nem bírom a túl sok fűszert – elkezdek izzadni. Ez nem túl vonzó

vallotta be Vilmos. Katalin ezzel szemben elmondta, hogy ő szereti a fűszereket, de van egy trükkje, hogy hogyan oldja meg a fűszeres ételek készítését úgy, hogy mindketten elégedettek legyenek. „Szeretem a fűszert, úgyhogy elkészítem a curryt, majd a végén hozzáadom az extra fűszert” – árulta el. Vilmos viccesen hozzátette: „Óvatosan kell bevezetnie, mert különben túlságosan izzadni kezdek. Nem szép látvány!”

Vilmos herceg nem teszi meg azt, amitől mindenki fél

Nagyon boldogok voltak a rajongók, amikor meglátták a trónörököst legutóbbi küldetésén Aberdeenben. Vilmos herceg azzal örvendeztette meg az alattvalókat, hogy még mindig viseli a szakállát. Nem ez az első alkalom, hogy Vilmos herceg szakállat növeszt. 2008-ban a karácsonyi istentiszteletekre sűrű szakállal érkezett, ám az utóbbi években ez nem volt jellemző, úgy tűnt, a trónörökös inkább a csupasz arcot részesíti előnyben. Harry herceg arról az időszakról azt írta Tartalék című könyvében, hogy Vilmosnak megparancsolták, hogy vágja le a szakállát, nem önszántából vált meg tőle. A trónörökös aztán irigykedett Harryre, mert azt a kiváltságot gyakorolhatja, ami neki nem jár: borostával élhet. 

 


 


 

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.