TikTok-hack, amely lerövidíti a konyhában töltött időt: 10 másodperc alatt kész a szeletelés

konyhai trükk, lifehack,TikTok-hack, uborkaszeletelés,uborka
Shutterstock - siamionau pavel
konyhai trükk uborka TikTok
Az egyik felhasználó osztotta meg konyhai trükkjét, amin rengeteg felhasználó megdöbbent. A TikTok-hack egyszerű, a legtöbben mégsem gondoltak rá, pedig van, aki azt állítja, hogy az egész életét változtatta meg a közösségimédia-platformon megosztott videó.

A szendvicsektől az italokig az uborka nagyszerű és egészséges hozzávaló, ám sokaknak gondot okoz a feldarabolása. Ám egy TikTok-felhasználó azzal a felkiáltással, hogy sokan azt mondták neki, hogy korábban nem ismerték a trükköt, megosztotta a zseniális hacket, amellyel a zöldség mindössze tíz másodperc alatt apró darabokra szeletelhető. 

TikTok-hack,ubora, szeletelés, darabolás, zöldség, konyha
Soan megdöbbentek a TikTok-felhasználó uborkaszeleteléi trükkjén
Forrás: Shutterstock

Jenna Fraser trükkjével nagy vihart kavart a TikTokon

A „Mivel néhányan azt mondták, hogy nem ismerik ezt a hacket... itt van” című videójával nagy port kavart egy Jenna Fraser nevű felhasználó . a TikTokon. Sokan megdöbbentek az egyszerű, de nagyszerű trükkön, amit egy uborkán mutatott be. Egy vágódeszkán félig kicsomagolt uborkát szeletel apró darabokra gyorsan és könnyedén. A videón azt mondja: „Úgy érzem, hogy ez egy olyan életmód hack, amit mindenkinek ismernie kell”. Majd hosszában bevágja az uborkát a csomagolásig, összesen hatszor.

Itt jön be az okos rész: ezután Jenna keresztben is villámgyorsan feldarabolja az uborkát, így néhány másodperc alatt egy nagyon halom szépen felkockázott, felhasználásra kész uborkája lesz, amelyet bárhogy felhasználhat. „Egy uborka felkockázása 10 másodperc alatt” — zárja a posztot, amelynek több mint 225 000 lájkja és mintegy 1300 kommentje van. Egy felhasználó kommentben azt írta, szégyelli magát, hogy soha nem gondolt arra, hogy így szeletelje a zöldséget, egy másik pedig hozzátette: „Nagyon köszönöm! Én egy olyan háztartásból származom, ahol elveszett a gasztrokultúra, nem főztünk, és soha nem tanultam ilyen dolgokat, így ezek videók nagyon fontosak számomra”.
 

@jennafraser Since a few people said they didn’t know this hack…here it is #fyp #bereal #lifehacks #foodprep ♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.