Matt Damon Harry és Vilmos herceg miatt került nehéz helyzetbe: nincs egyszerű dolga a színésznek

Celebrities Visit Broadway - September 2024
Bruce Glikas/WireImage/Celebrities Visit Broadway - September 2024 - Bruce Glikas
brit királyi család Vilmos herceg Matt Damon Harry herceg
A színész szoros barátságot ápol mind Vilmos, mind Harry herceggel, de most a hollywoodi sztár nehéz helyzetbe került, mivel a két herceg közötti feszült kapcsolat miatt ő került a középpontba. Matt Damon nem akar úgy tűnni, mintha bármelyikük oldalára állna, vagy egyiküket a másik fölé helyezné, de most mindkettőjük igyekszik maga mellé állítani, ami nagyon nehéz helyzetbe hozza.

„Különösen azért, mert Vilmos azt tervezi, hogy meghívja Matt Damont Londonba eseményekre, és a Buckingham-palotába is elvinné” – mondta a forrás. „Ez kétségtelenül tetszik Mattnek, de ugyanakkor jó kapcsolatot ápol Harryvel is, és nem fogja csak úgy eldobni őt, mert Vilmos csillogó ajánlatokat tesz neki.”

Vilmos herceg, Harry herceg, Matt Damon
Matt Damon Harry és Vilmos miatt került nehéz helyzetbe
Forrás: UK Press via Getty Images

Matt Damon Harry és Vilmos miatt került nehéz helyzetbe

A Good Will Hunting című film sztárja szeptember 23-án beszédet mondott a Clinton Global Initiative éves ülésén, ahol Harry herceg másnap lépett színpadra. Szeptember 24-én pedig megjelent Vilmos herceg Earthshot Prize Innovation Summit rendezvényén is. Ahogy Matt a királyi családdal barátkozik, vigyáznia kell, hogy ne sértsen meg senkit.

Nem titok, hogy a királyi családban nagy a feszültség, mivel a kapcsolataik botrányok és csalódások miatt megromlottak. A két herceg nagybátyja, András herceg szexuális zaklatás és nemi erőszak vádjával néz szembe, amelyek állítólagos barátságából erednek a pedofil kereskedő Jeffrey Epsteinnel. Bár határozottan tagadta a piszkos történetet, a palota távol tartja őt, mintha egy szégyenteljes személy lenne. Eközben Harry igyekszik visszakapaszkodni a királyi családba, miután feladta hivatalos kötelességeit, és feleségével, Meghan Markle-lal Észak-Amerikába költözött.

Az amerikai A-listás sztár

 „azon dolgozik, hogy semleges maradjon, és ne álljon egyikük oldalára sem, de bárki, aki ismeri ezt a két herceget, tudja, hogy jelenleg nem lehet mindkettőjükkel barátságban lenni, annyira rossz a kapcsolat köztük.”

 Ahogy Harry próbál visszatérni a királyi kötelezettségeihez, családjától bántásokkal, tiszteletlenséggel és hideg fogadtatással találkozik. Károly király májusban különösen kegyetlen lépést tett, amikor minden dolgozó királyi családtagot visszahívott a Buckingham-palotába, miközben Harry éppen az Invictus Games egyik ünnepségén vett részt. Az Invictus Games egy olyan projekt, amely különösen közel áll a királyi családból kitaszított herceg szívéhez, hiszen a sebesült katonákat segíti.

Egyetlen királyi családtag sem jelent meg az ünnepségen, amely az Invictus Games tizedik évfordulóját hivatott megünnepelni, így Harry teljesen elszigetelten, egyedül maradt, és ez nyilvánvalóan sértette az önérzetét is. Annak ellenére, hogy Vilmos felesége, Katalin hercegné azon dolgozik, hogy enyhítse a feszültséget férje és Harry között, még mindig sok az ellentét Károly király és a néhai Diana hercegné két gyermeke között.

„Most Mattet helyezik nyomás alá, hogy válasszon, és ez egyre kényelmetlenebb. Senkit sem lepne meg, ha egyszerűen úgy döntene, hogy mindkettőjüket elengedi, mert utálja a drámát.”

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.