Eva Mendes Ryan Gosling miatt érzi magát szexinek: „Ahogy a férjem rám néz..."

"The Place Beyond The Pines" Premiere - 2012 Toronto International Film Festival
Getty Images/"The Place Beyond The Pines" Premiere - 2012 Toronto International Film Festival - Sonia Recchia
szexi Ryan Gosling Eva Mendes
Ryan Gosling egyszerű, de kedves módon teszi szexivé feleségét. Eva Mendes elárulta, az, ahogyan érzi magát, nagyban tükrözi azt, amit férjétől kap.

Október 17-én, csütörtökön a The Times című brit újságnak adott interjújában Eva Mendes, a Hitch című film színésznője, vállalkozó és gyerekkönyv-szerző arról beszélt, hogyan növeli 43 éves párja, Gosling az önbizalmát, a benne rejlő nőiességet.

Eva Mendes
Eva Mendes Ryan Gosling miatt érzi magát szexinek
Forrás: GC Images

Eva Mendes Ryan Gosling miatt érzi magát szexinek

„Időnként rohadt szexinek érzem magam”mondta az 50 éves Mendes.

Ahogy a férjem rám néz, néha az az érzésem, hogy... ó, istenem. Lehet, hogy ez másoknak nem tetszik, de az, ahogyan érzem magam, nagyban tükrözi azt, amit tőle kapok.

Hozzátette: „Olyan sok dolog van, ami szexivé tehet, és azt mondanám, hogy többnyire szexinek érzem magam. Azt hiszem, ez azért van, mert sosem tartottam magam szépnek, de mindig szexinek éreztem magam.” Az interjú során Mendes azt is elárulta, hogy sosem volt szerelmes a színészetbe.

„Ezt nem önkritikaként mondom, de nem voltam nagy színésznő. Voltak pillanataim, amikor igazán nagyszerű emberekkel dolgozhattam” mondta.

Mendes továbbá elmondta, hogy Gosling mindig támogatta őt az évek során. Bár nem részletezte a dolgot, megerősítette, hogy férje minden téren támogatja őt.

„Nem fogom elárulni, hogyan, de minden olyan módon, ahogy nekem szükségem van” – mondta májusban, majd hozzátette: „Mindenben mellettem áll.”

A kölcsönös támogatás köztük nyilvánvaló. Májusban Gosling az Extra magazinnak is elmondta, hogy gyermekei édesanyja a legnagyobb támogatója a színészi karrierjében.

„Amikor dolgozik, én maradok otthon a lányokkal, és fordítva” – mondta Gosling. „Nélküle nem lehetnék itt.”

„Ő egyben az én színészi edzőm is” – tette hozzá a Barbie című film sztárja. „Ő a legjobb színészi mentor, akivel valaha találkoztam, és végtelen az, ahogyan segít nekem.”

 

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.