Sarolta hercegnő ízlése megdöbbentő: a felnőttek kedvencét uzsonnázza

sarolta, 8
princeandprincessofwales/Instagram -
meglepetés olajbogyó katalin hercegné Sarolta hercegnő kedvenc étel
Katalin hercegné árulta el korábban lánya egyik kedvenc nassolnivalóját. Sarolta ízlése meglepően felnőttes.

Finom és egészséges ételért van oda Sarolta hercegnő. Önmagában ez nem is lenne különös, amiért mégis az, hogy nagyon kevés gyerek szereti a kislány egyik kedvenc nassolnivalóját, az olajbogyót.

Sarolta hercegnő 7 évesen
Sarolta hercegnő rajong az olajbogyóért
Forrás: Instagram

Sarolta ízlése, akár a felnőtteké

Ezt az információt korábban még Katalin árulta el, elmondta, Sarolta imádja az olajbogyót, ami meglepő választás egy gyerek részéről, tekintettel arra, hogy egyszerre sós, kesernyés és savanykás is. A hercegné ezt is elmondta, hogy Sarolta az olajbogyó iránt rajongását tőle örökölte. 

A királyi családnak egyébként több tagja rajong az egyszerű ételekért.  Kiderült, hogy a III. Károly király a sajtért van oda, olyannyira, hogy a koronázási ceremónia hivatalos ételének - hagyományos brit fogás helyett - francia cheddar sajtos quiche-t választotta, amelynek receptjét a Mindmegettén el is olvashatod. Erzsébet királynőnek pedig a szendvics volt a kedvence

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.